keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Heipä hei taas

Voisin taas hieman lisää kirjoitella. Hauskaahan se aina välillä on tämäkin. Samoilla linjoilla näitä hommia jatketaan, välillä on käyty asentelemassa jotain ikkunasuojia ja terasseja. Viimeviikot ovat olleet aika hiljaisia tilausten puolesta pajalla joten paljoakaan ei ole kukaan tehnyt. Suurin osa tilauksista on ollut lähinnä palkkeihin reikien porailua ja sinkkiin lähettelyä. Ei siis mitään uutta tämän taivaan alla. Se vielä sanottakoon, että kelit ovat aivan hirveät, +10 ja vettä sataa.
    Tänään aloimme rakentaa porttia, jotain vähän mielenkiintoisempaa. Sääli vaan, että aikani täälä alkaa olemaan lopuillaan, enkä luultavasti näe kun se asennetaan paikalleen. No toivottavasti saisin siitä edes jonkinlaisen kuvan tänne laitettua ennen kun palaan lämpimään suomeen.
   Kyllähän tämä mahtava kokemus on ollut kaikin puolin päästä tänne ja työskennellä hyvinkin erilaisessa ympäristössä kuin mitä ehkä suomessa olisi ollut mahdollista. Vaikka on mukava lähteä takaisin, tuntuu että tänne voisi varsin hyvin jäädä pidemmäksikin aikaa. Kielen ymmärtäminen tosin olisi varmasti tehnyt tästä kokemuksesta huomattavasti mielenkiintoisemman. Vaikka jonkun verran joistain lauseista jo ymmärtää en silti ole oppinut juuri muutamaa sanaa enempää. Työpaikalla kuitenkin muutama ihminen puhuu varsin hyvää englantia, joten ei ole ollut kovastikaan kielivaikeuksia. Työkalujen nimiä toki kukaan ei osaa vierailla kielillä koska niitä ei missään koulussa opeteta. Joten siinä mielessä saksan sanavarastoni on karttunut huimasti.
    Koitan vielä saada jotain hyviä kuvia ja tekstiä tänne ennen loppua. On ollut hyvin hankala keksiä mitään kirjoittamista kun en varsinaisesti mikään kirjailija luonne ole, eikä töissä mitään kovin erikoista ole tehty. No ehkä vielä viimeisestä viidestä päivästä saa hieman jutun juurta. Nähdään pian kaikki hilpeät suomalaisveikkoseni.
                                             Hämähämähäkki kiipes langalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti